Perfect sense topmatt

Fotografen er på vej

Speciallaminater fra EGGER

EGGER er blandt verdens førende laminatproducenter, og har mere end 270 forskellige designs på lager i Tyskland. Blandt EGGERs laminater er speciallaminater, såsom de populære Feelwood og PerfectSense Topmatt og HighGloss.

Som forhandler af EGGER laminater har vi direkte adgang til deres store lagre i Tyskland, hvorfra vi får leveringer hver uge. Vi kan derfor hurtigt og nemt skaffe EGGERs speciallaminater.

 

Feelwood er et nyt højdepunkt inden for overflader. Teksturen reproducerer træets udseende, følelse og æstetiske egenskaber, hvilket giver et yderst naturligt og ægte udseende.

Der, hvor Feelwood laminater afviger mest fra ægte træ, er på prisen og holdbarheden. Feelwood er langt mere omkostningseffektivt, mere holdbart, lettere at tilpasse samt mere lysfast. Samtidig er Feelwood mindre følsomt over for slag og ridser, og kræver generelt mindre vedligeholdelse.

 

PerfectSense Topmatt og HighGloss fra EGGER er førsteklasses kvalitet inden for højglans og matte laminater. Overfladerne emmer af eksklusivitet og luksus, og de kan anvendes i både boliger og kommercielle rum.

PerfectSense Topmatt er en moderne, varm og fløjlsblød overflade, der er yderst behagelig at røre ved, mens PerfectSense HighGloss har et imponerende glansniveau og en ekstrem dybdeeffekt, der indtil nu kun er set ved glasmaterialer. Begge overflader er resistente mod fingeraftryk og yderst nemme at rengøre og vedligeholde.

 

Forlæng holdbarheden på laminaterne med Danmarks måske billigste laminatrens. Du får 500 ml til 99 kr.

Specifikationer

Kernemateriale
Spånplade | MDF-plade | Krydsfinér

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion
lokalt i Randers

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien

Kontakt os på +45 86 44 84 55
Har du spørgsmål om et produkt eller har du brug for hjælp kan du altid kontakte os på telefon eller mail.