Nyopførte toilet- og bruserum hos OK Snacks

I løbet af 2022 udvidede OK Snacks deres produktion med 5.500 kvadratmeter, og i den forbindelse var der også brug for flere toilet- og bruserum, som vi har leveret vores nye system af spanske vægge, ATLANTIC SOLID, til opførelsen af.

Vores nye SOLID-system monteres i en u-skinne direkte på gulvet eller sokkelkanten, hvilket eksempelvis sikrer brugerens privatliv og at bade- og rengøringsvand ikke løber ud i det omgivende rum. Samtidig er der luft mod loftet, hvilket er en fordel i forhold til ventilation og lysindfald.

Som noget særligt ved de nyopførte faciliteter hos OK Snacks, er det kun bruserummenes frontvægge og ydervægge, der står i en u-skinne på gulvet, mens skillevæggene mellem båsene står på fødder, så der er en smule luft under. Derudover er toiletrummene også monteret på fødder, så der ventileres både oppe- og nedefra. På trods af, at toilet- og bruserummene er monteret på forskellig vis, flugter elementerne i toppen, og opsætningen fremstår derfor elegant og fuldkommen.

Som en ekstra service til brugerne, har OK Snacks også valgt at baderummene skulle udstyres med bænke af kompaktlaminat, som er monteret med hyldegaffelbeslag i rummene.

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion med
en moderne maskinpark

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien