Toilet- og badefaciliteter på BGI Akademiet

BGI Akademiet, som er en idrætsefterskole syd for Horsens, har i løbet af 2022 opført 600 kvadratmeter nye elevboliger med plads til 96 elever.

I forbindelse med de nye elevboliger, har LAMIPRO leveret vores nye system af spanske vægge, NEVADA SOLID, samt vores originale NEVADA ONE-løsning til opførelsen af nye toilet- og badefaciliteter i elevboligerne.

Vores nye SOLID-system er ideelt til netop skoler og andre institutioner, da det monteres i en u-skinne direkte på gulvet eller sokkelkanten, hvilket eksempelvis sikrer brugerens privatliv, at bade- og rengøringsvand ikke fordeler sig til øvrige rum og at støjgener formindskes. Samtidig er der luft mod loftet, hvilket er en fordel i forhold til ventilation og lysindfald.

Som noget særligt ved toilet- og badefaciliteterne i de nye elevboliger på BGI Akademiet, er det kun de spanske vægge til bruserummene, der står i en u-skinne på gulvet, mens de spanske vægge til toiletrummene står på fødder, så der er luft under. Det helt specielle ved denne løsning, er, at elementerne flugter i både top og bund på trods af, at de er monteret på forskellig vis.

*Bemærk venligst, at vi IKKE anbefaler NEVADA-serien til vådrum.

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion med
en moderne maskinpark

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien