Tinghallen

Siden starten af 2018, har kongres-, musik- og kulturhuset Tinghallen i Viborg været i gang med en totalrenovering, som både omfatter ombygning, tilbygning og nybygning.

I forbindelse med den enorme renovering, blev der opført nye toiletter i kælderen, hvortil vi leverede vores ATLANTIC SILENT spanske vægge og døre i hvid (designkode 3096/NCS S0500-N) til 32 toiletter. Derudover leverede vi vores nye frakkekroge, som udover at give brugerne en lille ekstra service også matcher både spanske vægge og døre med deres elegante design og rene linjer.

ATLANTIC SILENT er vores spanske vægløsning, som går fra gulv til loft og dermed fungerer som total afskærmning for maksimal privatliv. ATLANTIC SILENT produceres af kompaktlaminat, som er et særdeles stærkt og vedligeholdelsesfrit produkt, som derfor egner sig godt til steder med høje krav til rengøring.

En stor del af Tinghallens toiletter blev opført på begge sider af en 26 meter lang gang og skulle bygges uden om flere betonpiller, som bygningen er bygget op på. Udfordringen med betonpillerne løste vi i fællesskab med entreprenøren ved at tilpasse målene på skærmvæggene efter forholdene. Derudover lavede vi runde udskæringer i skillevæggene for at imødekomme kundens ønske om at kunne rørføre derigennem.

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion med
en moderne maskinpark

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien