Ny intern salgsleder sætter kunden forrest

1. april kunne vi byde Marianne Nathan velkommen som leder af vores interne salgsafdeling. Marianne kommer fra en lignende stilling hos Outline Vinduer, hvor mange af Lamipros kunder sikkert allerede har skiftet bekendtskab med hende.

Service, loyalitet og ansvarlighed er blandt Mariannes grundprincipper, og dem tager hun med sig i arbejdet hos Lamipro, hvor hun sætter fokus på den fuldendte kundeoplevelse – for kunden er vores vigtigste aktiv.

Marianne har siden sin første dag arbejdet intensivt med indkøringen af et nyt ERP-system, der giver mulighed for at arbejde med informationer og service på et helt nyt niveau.

”Det er så spændende at få lov til at være med på en rejse mod nye højder i en virksomhed, hvor jeg får mulighed for at være en del af den fortsatte vækst. Jeg glæder mig til at være en del af det hold, der skal fokusere på tæt samarbejde mellem kunden og Lamipro og skabe en standard for, hvorfor vores kunder skal vælge os som deres samarbejdspartner.
Jeg glæder mig meget til at møde Lamipros kunder, både for mine nye kunder og de kunder, jeg kender fra mit tidligere virke,” Siger Marianne.

Vi glæder os til at følge Mariannes udvikling og se effekten af hendes spændende tiltag.

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion med
en moderne maskinpark

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien