KB-hallen

I starten af det nye år 2019 genåbnede KB-hallen på Frederiksberg i København. Efter at en brand i KB-hallen i 2011 satte gang i processen til at få en ny hal, blev den gamle i 2016 revet ned for at give plads til en hel ny hal i samme rundbuestil som den tidligere hal.

I forbindelse med opførelsen af den nye hal leverede Lamipro en løsning på spanske vægge til toiletterne i bygningen. Her blev brugt vores NEVADA ONE-system, som består af en fugtfast spånpladekerne pålimet laminat, hvilket kræver et minimum af vedligehold og egner sig godt til tørrum.

Til projektet blev der valg NEVADA ONE i sort (farvekode 3190 / NSC S9000-N), sammen med et L-greb med roset. Det er med til at holde det gennemgående udtryk, da der også er valgt sorte vægge og lofter, samt en mørk antracitgrå sten til gulvet.

Da vi talte med Michael Lynge-Svendsen fra entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S, havde han også kun gode ting at sige om oplevelsen med Lamipro og skærmvæggene:

“Vi monterede og Lamipro leverede. Det hele var meget nemt at have med at gøre, lige fra prøver og korrespondance med arkitekten, til montering af selve de spanske vægge. Nemt og smertefrit – og uden overraskelser i budgettet.”

 

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion med
en moderne maskinpark

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien