Jobopslag – ny medarbejder til produktionen

MEDARBEJDER TIL KLARGØRING OG OPLIMNING

Vi søger en engageret medarbejder til vores produktionsafdeling for klargøring og oplimning.

OM STILLINGEN
Arbejdsopgaverne ved klargøring består i at arrangere og tilpasse råvarerne til oplimningsprocessen samt opstart af lim og limvalser.

Råvarerne består af spånplader, MDF-plader, krydsfinér, laminater og linoleum, og eventuel tilpasning af råvarer foregår med specialknive og på mindre pladesav.
Ved oplimningsprocessen limes råvarer sammen, og der vil være løft ved både håndkraft samt ved mindre kran.

Udover ovennævnte arbejdsopgaver vil der også være modtagelse af råvarer, dagligt strukturere og optimere proces samt vareforbrug, truckkørsel samt almindelig oprydning og rengøring.
Der er udelukkende tale om ordreproduktion, hvilket giver en afvekslende arbejdsdag med variation i de stillede opgaver.

LAMIPRO er en mindre virksomhed med en flad organisation, hvilket indebærer tæt samarbejde på tværs af hele organisationen.

KVALIFIKATIONER

  • Der er ingen krav til uddannelsesmæssig baggrund, og der vil være en grundig oplæring – resten bæres af dit engagement, din vilje samt din positive tilgang
  • Derudover forventes det, at du er særdeles arbejdsom og mødestabil, ordensmenneske samt generelt være indstillet på, at vi hjælper hinanden på tværs af produktionen, hvor end der kan være en flaskehals
  • At du har truckcertifikat vil være en fordel

LAMIPRO TILBYDER

  • En hverdag med frihed under ansvar – rig mulighed for at være med til at præge tingene
  • Et uformelt og positivt arbejdsmiljø med kompetente og erfarne kolleger
  • Løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsordning
  • En sikker og velkonsolideret familievirksomhed i vækst
  • Aktiv personaleforening, biografklub, frugtordning, morgenbrød og arbejdstøj

Stillingen er på 37 timer, hvor arbejdstiderne er mandag til torsdag i tidsrummet kl. 7.00 – 16.00 og fredag fra kl. 7.00-12.00.

Der er ikke nogen ansøgningsfrist, men helst snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.
Ansøgningen sendes via nedenstående link eller på kim@lamipro.dk og har du spørgsmål vedr. stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Kim Christensen på Tlf. 20 45 86 90.

OM LAMIPRO A/S
Lamipro A/S blev grundlagt i 1996. Lamipro er en ordreproducerende virksomhed der producerer forskellige laminat- og melaminprodukter på et moderne produktionsapparat (limning, savning, CNC-bearbejdning etc.). Produkterne omfatter bl.a. bordplader, spanske vægge og vinduesplader.

Virksomheden er særdeles godt indarbejdet og kendt i markedet som en troværdig, kvalitetsbevidst og ordholdende leverandør. Virksomheden er yderst velkonsolideret.

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion med
en moderne maskinpark

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien