EGGER introducerer tre nyheder på anerkendt messe

Messen interzum, der afholdes hvert andet år i Køln, er en oplagt mulighed for de store brands at præsentere deres kunder for nye produkter og innovationer. Og her er EGGER som sædvanligt med til at sætte standarden højt.
Som eneforhandler af EGGER Groups produkter i Danmark er vi hos Lamipro mere end begejstrede for de nye tilføjelser til sortimentet, og vi er sikre på, at vores kunder også vil sætte pris på dem.

 

PerfectSense – nu på begge sider

EGGER har arbejdet videre med deres overfladekollektion PerfectSense, hvor der gennemgående er fokus på den eksklusive kvalitet. Det bliver nu igen understreget, da EGGER har gjort det muligt at producere MDF-plader med mat eller højglans-tryk på begge sider, så møbler og interiør kommer til at fremstå endnu mere gennemførte og elegante.
Derudover har EGGER endda også introduceret 20 nye virkelighedstro designs i serien, så der nu er hele 56 at vælge imellem.

Læs mere her

 

ST19 Deepskin Excellent – den nye, naturtro overflade

Med deres nye ST19 Deepskin Excellent formår EGGER at redefinere naturtro laminat- og melaminoverflader. Det lykkes for dem ved at kombinere matte og skinnende elementer i opbygningen af træstrukturen, hvilket skaber et dybt og autentisk udseende, der virkelig træder i karakter i indretningen.

Læs mere her

 

Nye kantløsninger med digitalprint

EGGERs nye digitalprint-faciliteter bliver udnyttet til fulde, når de nu hurtigt og effektivt kan lave kanter, der matcher alle overflader. Det er med til at gøre løsningerne endnu mere gennemførte og realistiske – selv når det drejer sig om gengivelser af naturmaterialer som træ eller sten.

Læs mere her

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion med
en moderne maskinpark

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien