Djurs Sommerland

Efter en brand i efteråret 2020, har Djurs Sommerland i løbet af 2021 blandt andet genopført nye personalefaciliteter og et nyt spisested for gæsterne i Piratland.

Til personalefaciliteterne, som består af nye toiletforhold i forbindelse med kantinen samt herre- og dameomklædning med brus og toiletter, har vi leveret ATLANTIC ONE spanske vægge og døre samt ATLANTIC SINGLE spanske vægge i lys grå (designkode 3153).

Udover at bruge vores spanske vægge som toiletbåse og som skillevægge til at opdele brusepladserne, har Djurs Sommerland også brugt vores spanske vægge som afskærmning ved indgangspartierne til omklædningsrummene for at værne om medarbejdernes privatliv.

Ordren til Djurs Sommerland blev leveret ad to omgange for at give montørerne mulighed for at opsætte de spanske vægge i etaper mens de samtidig slap for at bekymre sig om opbevaringsplads til næste etape. Denne løsning blev vi enige om sammen med kunden, da vi altid gerne imødekommer vores kunders ønsker såfremt det er muligt – også selvom det eksempelvis kræver ekstra håndtering, opbevaringsplads, tid og koordinering fra vores side.

Vi er specialister
i laminat og melamin

Specialløsninger til bygge-
og inventarindustrien

Vi har egenproduktion med
en moderne maskinpark

Vi sælger til byggebranchen
i hele Skandinavien