Til menu  

KEMISK MODSTANDSDYGTIGT LAMINAT

 

Det kemisk modstandsdygtige laminat er produceret med en speciel overfladeteknologi for at sikre en fremragende beskyttelse mod en bred vifte af kemikalier. Produktet er modstandsdygtigt mod brand, det danner ikke flammedråber, sprænger eller udleder giftige gasser ved brand.

De kemiske modstandsdygtige laminater er resistente over for syrer, baser, salt og farve. Det har modstandsdygtighed mod de fleste aggressive kemikalier og bliver ikke beskadiget eller plettet, hvis det kemiske fjernes inden for 24 timer. Det eliminerer dannelse af bakterier og svamp takket være sin glatte og polerede overflade. Overfladen reflekterer ikke lys.

Det er blevet et yndet og udbredt produkt til brug inden for kemi, radiologi, biologi, botanik, fysik, elektronik, atomkraft, kosmetik, grafik, uddannelses- og fotografilaboratorier, diverse operationsstuer, sygehuse, apoteker, fødevareindustrien, professionelle køkkener og fryserum takket være disse kvaliteter.

Plet-test for de kemikalier, som de kemiske modstandsdygtige laminater er resistent i mod, er udført i henhold til EN 438-2.

 RENGØRINGSVEJLEDNING

 TEKNISK DATABLAD (ENGELSK)